Visele lucide


Ce sunt visele lucide.

Ţi-ai dorit vreodată să faci dragoste cu un star de cinema sau un cântăreţ celebru? Sau poate să vizitezi un loc în care ai vrut dintotdeauna să mergi?

Totul este posibil într-un vis lucid. Orice scenariu imaginabil poate deveni real.
Creierul nu face diferenţa dintre vis şi realitate. Dacă visezi că ai un orgasm, vei simţi cam aceleaşi senzaţii de euforie şi plăcere. Dacă ai mintea trează în timpul visului, poţi avea câte orgasme vrei, cu oricine vrei tu.


Cum să ai vise lucide din prima noapte?
Probabil ai mai avut cel puţin un vis lucid până acum. Pentru a avea vise lucide, trebuie în primul rând să-ţi aminteşti ce visezi. Poţi face asta ţinând un jurnal. Apoi, următorul pas este să-ţi doreşti şi să crezi să este posibil să ai conşiinţa trează în timp ce corpul doarme.

Poţi avea simplu un vis lucid încă din prima noapte, prin autosugestie. Repetând în timp ce mergi la culcare: "În noaptea asta voi avea un vis lucid, voi avea un vis lucid..." Dar trebuie să crezi cu adevărat ce spui, astfel ca subconştientul să accepte că este posibil. Cheia este repetiţia.

S-ar putea sa reusesti din prima cu norocul incepatorului.


Tine un jurnal de vise

E important sa-ti amintesti ce visezi, sa notezi simboluri sau chestii care te fac sa realizezi ca visezi. Un lucru ciudat care apare in mod repetat sau o tendinta din vis poate fi un indiciu pentru constient.

In vis lucrurile se petrec fara nicio ratiune, un cal vine spre tine si se transforma intr-un prieten. Daca avem puterea de a ne intreba "oare visez?" e posibil sa deveni lucizi.

Aceasta e o alta tehnica si anume sa-ti programezi subconstientul sa se intrebe frecvent: "e un vis?" "oare visez?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Copyright © viseinterpretare.blogspot.com | Interpretarea Viselor

Web Design Brasov