un sarpe rau

"Am visat ca ream in casa prietenului meu, unde locuiesc si ca  era ceva neinregula la toaleta. Am incercat sa trag apa, dar tot nu se ducea ce era in ea. Parca aveam si ceva mancare de pesti la mine, pe care am incercat sa o arunc in toaleta.
Abia cand m-am uitat mai atenta am vazut ca era un sarpe, care iesea din toaleta. Era intuneric si nu imi dadeam bine seama. Era gri deschis cu modele negre.
Si venea catre mine. Apoi m-a atacat. Ma tot prindea de mana. Eu il aruncam inapoi si incercam sa ajung speriata la prietenul meu sa ii spun de sarpe. Intr-un final am ajus, iar el, in loc sa arunce sarpele afara, l-a aruncat inapoi in toaleta, fara sa traga apa.
Mi-a spus ca e o specie exotica si ca o sa moara afara. Asa ca m-am linistit (sarpele s-a linistit si el, nu m-a mai atacat) si am inceput sa ii dau de mancare. Il hraneam cu viermisori uscati, dintr-un borcan.
Si parca imi parea rau ca am tras apa la inceput, cand am aruncat mancarea, ca putea sa o manance el, mai ales ca erau si cateva gargarite vii.
M-am trezit foarte tulburata.
Va multumesc pentru ajutor.
Luciana"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Copyright © viseinterpretare.blogspot.com | Interpretarea Viselor

Web Design Brasov