Feng Shui in casa

Buddha Tamaduitorul
Sfaturi pentru decoratii interioare in viziunea feng shui

In sistemul feng shui, pozitionarea obiecteleor in casa este foarte importanta din punct de vedere al circulatiei enrgiilor. De obicei se recomanda un stil japonez cu mult spatiu liber si cat mai natural si luminos.

Va puteti reamenaja camera sau intreaga casa astfel incat sa va faceti si cele mai salbatice vise o realitate. Dupa o zi grea, poate fi o provocare sa te intorci intr-o casa stresanta, asadar e o buna idee sa ai un loc unde te poti odihni si relaxa.

Culorile joaca un rol important.

Pentru relaxare si reculegere ar fi ideal un albastru deschis sau verde, iar pentru noptile senzuale din dormitor un rosu, bordo sau piersica.

Aromoterapia

In casa aromoterapia se poate folosi cu succes atunci cand vrei sa creezi stari de vindecare si armonie. Sticlutele de esente parfumate sunt foarte ieftine, dar daca vrei lemn de santal sau ceva mai exotic, mai natural - atunci trebuie sa ai cardul pregatit.

Obiectele decorative

Spre exemplu statuetele cu Buddha, pot aduce o vibratie energetica foarte benefica si au rol de purificare, protectie sau de atractie a energiilor de abundenta, fericire si pace.

Feng shui este un sistem foarte preocupat cu amprentele energetice ale lucrurilor si se crede ca o anumita vibratie se poate transmite de la obiecte la oameni. De aceea actul de purificare al obiectelor joaca un rol foarte important. Cele mai multe obiecte din magazinele online de feng shui sunt deja purificate sau incarcate cu energiile corespunzatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Copyright © viseinterpretare.blogspot.com | Interpretarea Viselor

Web Design Brasov