Interpretarea viselor

Aceasta este o lista cu interpretarea viselor, cele mai des intalnite vise.

Zbor:
Simbol al eliberarii. Dorinta de libertate, materiala, mentala, fizica sau spirituala. E un semn foarte bun. Stii din instinct unde vrei sa ajungi si vei depasi toate obstacolele pentru a-ti gasi fericirea. Vise recurente cu zbor semnifica mare noroc.

Cadere:
Frica de a pierde statut, bani, sanatate, etc

Casa: 
Casa te reprezinta pe tine la nivel inconstient. E felul cum te vezi pe tine. Constructia casei tale are multe simboluri.

Mancare:
Daca visezi o masa bogata ca in povesti, atunci insemna ca vor veni vremuri imbelsugate si prosperiate, fericire in familie si viata in general.

Animale.
Sarpe: Tentatie, Viclenie
Pisica: Intuitie, Mister Feminin
Caine: Curaj, Masculinitate

Urmarire:
Este o situatie in care indica faptul ca te bantuite niste responsabilitati sau ai conflicte nerezolvate.

Moarte:
Cel mai adesea moartea este o schimbare, o transformare. Poate simboliza faptul ca incepi o noua etapa in viata sau o schimbare dramatica. Daca e spre bine sau spre rau depinde cel mai mult de tine.

Vise cu iubitul / iubita:
Multi oameni viseaza iubitul sau iubita in vis, chiar daca e doar un iubit imaginar sau e un fost iubit de acum multi ani. Asta indica un atasament puternic sau o dorinta neimplinita.


*Mai multe despre interpretarea viselor si talmacirea viselor de noapte gasiti in dictionarul de vise pe acest site, din partea de sus a paginii, sau in acest dictionar de vise.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Copyright © viseinterpretare.blogspot.com | Interpretarea Viselor

Web Design Brasov